Doprava ZADARMO nad 49 EUR.

Gastro oblečenie PAYPER: kvalita, komfort a štýl

V gastronómii sa na kvalitné oblečenie kladú veľmi vysoké nároky. Nielenže musí byť odolné, ale zároveň aj reprezentatívne a pre nositeľa maximálne pohodlné. Jednotkou na trhu medzi profesionálnymi kuchármi sú rondony značky PAYPER.

Práca v kuchyni je náročná a vyžaduje si odolné a funkčné oblečenie

Rýchly pracovný rytmus, vysoké teploty a neustály kontakt s potravinami či tekutinami kladú na pracovné oblečenie vysoké nároky. Siahnite preto po rondonoch a ďalších kúskoch gastro oblečenia (blúzky, tuniky, nohavice, vesty a zástery), ktoré sú vyrobené z kvalitných materiálov, aby odolali opotrebovaniu a zároveň vám poskytli maximálnu ochranu. Gastro oblečenie PAYPER všetky tieto náležitosti spĺňa. Vydrží v tých najnáročnejších podmienkach, dlho si zachová svoj vzhľad a funkčnosť nestratí ani po opakovanom praní.

V gastronómii je dôležité aj pohodlie. Ergonomické strihy a ľahké priedušné materiály sú základ

Kuchári a čašníci sú v neustálom pohybe, a preto potrebujú komfortné pracovné oblečenie, ktoré im poskytne maximálnu slobodu pohybu počas celého náročného pracovného dňa. Gastro oblečenie PAYPER im je aj v horúcich kuchynských podmienkach verným partnerom. Či už je to rondon, nohavice, zástera alebo vesta, s PAYPER si môžete byť istí, že máte to najlepšie.

Pracovné oblečenie nie je len o funkčnosti, je aj vizitkou kuchára a celého podniku

Rondony značky PAYPER spájajú moderný dizajn s tradičnými prvkami. Čisté línie, precízne spracovanie a možnosť personalizácie zaručujú, že oblečenie bude pôsobiť elegantne a reprezentatívne. Pre profesionálnych kuchárov a všetkých, ktorí chcú svoju prácu robiť kvalitne a v maximálnom komforte, ale pritom pôsobiť reprezentatívne a štýlovo, je PAYPER jasnou voľbou.