Doprava ZADARMO nad 49 EUR.

Najpohodlnejšie zdravotné šľapky sú ...

Áno, vyhráva značka JULEX a jej produktová rada gélových šľapiek Piumetta. Už viac ako 30 rokov sa JULEX špecializuje na výrobu zdravotnej obuvi. Sleduje technologické výdobytky a inovácie v oblasti materiálov. Aj vďaka tomu sa stal vôbec prvým výrobcom obuvi v Poľsku, ktorý vyrábal topánky pre zdravotnícky personál so zvrškom a stielkou výhradne z mikrovlákna.

Na výrobu najlepšej a najodolnejšej zdravotnej obuvi sa používa mikrovlákno

Tento inovatívny, moderný a technologicky prepracovaný materiál zvyšuje komfort používania a odolnosť obuvi. Má množstvo výhod. Dokonale absorbuje vlhkosť, je ľahký a pevný, hypoalergénny, antibakteriálny a zároveň podobný pravej koži. To mu zaručilo úspech tak v oblasti pracovného oblečenia a obuvi, ako aj v bytovom textile a sortimente pre bábätká.

Predstavujeme zdravotnú obuv Piumetta: gélové šľapky od značky JULEX

Ak hľadáte jedinečnú kombináciu materiálov, ľahkú a pohodlnú obuv, ktorá vám po dlhé hodiny zabezpečí komfort pri nosení, či model, za ktorý sa nemusia hanbiť ani modelky na predvádzacom móle, ste na správnom mieste. Gélové šľapky Piumetta majú jedinečnú podrážku, ktorá pomáha správnemu držaniu tela a chrbticu chráni pred mikrootrasmi. Podšívky a výstelky sú z mikrovlákna, a tak nevznikajú žiadne alergické reakcie a minimalizuje sa potenie nôh či vznik nepríjemného zápachu.

Ceníte si pohodlie pri chôdzi? V tom prípade sú pre vás gélové šľapky Piumetta ako stvorené

Gélové šľapky Piumetta odporúčame pre lekárov, sestričky a učiteľov, ktorí si zaslúžia pohodlie a komfort, a pre každého, kto chce svojim nohám dopriať to najlepšie, či už v práci, alebo doma. Každému, kto trávi na nohách mnoho hodín, trpí chorobami a deformáciami chodidiel, má nadváhu a cievne problémy, môže pomôcť zdravotná obuv značky JULEX so špeciálnou konštrukciou podrážky.