Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Prečo moderné pracovné odevy vyzerajú ako voľnočasové

Cítiť sa dobre aj v pracovnom odeve je dnes nevyhnutnosťou. Preto sme radi, že v našich kolekciách nájdete moderné pracovné odevy, z ktorých sa nebudete chcieť vyzliecť a s radosťou ich budete nosiť aj vo voľnom čase.

Komfort na prvom mieste

Moderné pracovné odevy sú navrhnuté tak, aby ste sa v nich cítili maximálne komfortne počas celého pracovného dňa. Sú vyrobené z mäkkých a priedušných materiálov, umožňujú voľný pohyb a pri každom pohybe sa dokonale telu prispôsobia. Práve preto sú ako stvorené aj pre voľnočasové aktivity.

Funkčnosť a moderný štýl

Moderné pracovné oblečenie kombinuje funkčnosť so štýlom. Na pracovných nohaviciach, mikinách, vestách alebo bundách nájdete množstvo praktických vreciek, odolné zipsy a rôzne nastaviteľné prvky integrované do dizajnu. Pracovné oblečenie v súčasnosti kombinuje voľnočasový štýl s efektivitou pri práci. Môžete sa cítiť sebavedomo počas celého dňa.

Inovácie v materiáloch

Moderné pracovné odevy sú vyrobené z materiálov, ktoré sú nielen odolné a funkčné, ale aj estetické a príťažlivé. Využívajú sa tkaniny odolné proti vlhkosti, ktoré dokážu rýchlo schnúť alebo majú antibakteriálne vlastnosti. Aj preto je pracovné oblečenie skvelou voľbou aj na voľný čas. Je totiž príjemné na dotyk, vyzerá moderne a môžete ho využiť naozaj všestranne. 

Unverzálnosť

Mnohé z našich najkvalitnejších kúskov pracovných odevov (Payper, Velilla) môžete kombinovať s vašim každodenným šatníkom. Štýlové pracovné nohavice sa skvelo hodia k bežnému tričku alebo mikine. Funkčné pracovné bundy zas môžete využiť pri outdoorových aktivitách. Pracovné tričká, polokošele a košele môžete nosiť každý deň. V zime vás na lyžovačke zahreje kvalitné pracovné thermo oblečenie a v lete na festivale využijete nepremokavé pracovné odevy, ktoré vás ochránia aj pred chladom a vetrom.