Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Všetko, čo by ste mali vedieť o pracovnej obuvi

Pracovná obuv nie je len záležitosť firemného imidžu, aj keď aj tu zohráva veľmi dôležitú úlohu. Jej hlavným cieľom je však ochrániť zdravie pracovníkov, a preto by ste mali vedieť, čím je pracovná obuv výnimočná. Vysokokvalitná a pohodlná bezpečnostná obuv s upravenou podrážkou a špičkou je to najmenej, čo môžete pre svojich oddaných pracovníkov zabezpečiť.

Prečo investovať do kvalitnej pracovnej obuvi

Jedným z najdôležitejších prvkov bezpečnosti a pohodlia zamestnancov je vhodná obuv pri práci. Nemožno ju podceňovať. Určite by ste ju nemali nahrádzať obuvou, ktorá nie je na výkon danej pracovnej činnosti prispôsobená. Pracovná obuv totiž zamestnancov nielen ochráni, ale je aj pohodlná a komfortná. Zároveň reprezentuje firmu a podporuje dojem podniku, ktorému záleží na zamestnancoch.

Kde všade je pracovná obuv potrebná

Existuje mnoho povolaní, ktoré vyžadujú správne upravenú pracovnú obuv. V zdravotníctve sa napríklad nerobia žiadne kompromisy. Byť celý deň na nohách a mať na pleciach zodpovednosť za ľudské životy si vyžaduje kvalitnú zdravotnú obuv, či už sú to zdravotné šľapky, sandále, poltopánky alebo členkové topánky. Správne zvolená pracovná obuv prináša veľké množstvo výhod od bezpečia a pohodlia zamestnanca po prezentáciu zamestnávateľa.

Čím je bezpečnostná obuv výnimočná

Bezpečnostná obuv má špeciálne upravenú podrážku alebo špičku. Cieľom týchto špeciálnych úprav je ochrana zdravia pracovníkov. Investícia do správnej pracovnej obuvi je preto nevyhnutná. Ak hľadáte najvyššiu kvalitu bezpečnostnej obuvi a nechcete robiť kompromisy s pohodlnosťou a komfortom pri jej nosení, odporúčame značku pracovných topánok SIXTON.