Doprava ZADARMO nad 60 EUR pri platbe VOPRED.

Zdravotná obuv na leto nielen pre zdravotníkov

Vedeli ste o tom, že zdravotná obuv nie je určená výlučne pre zdravotníkov? Vďaka tomu, že viacerým výrobcom záleží na zdraví zákazníkov, vyvinuli množstvo zdravotných modelov šľapiek a sandálov, ktoré môžete nosiť toto leto aj vy a ochrániť tak zdravie svojich nôh.

Zdravotné šľapky na letné prechádzky i k vode

Ak ste sa rozhodli toto leto dopriať vašim chodidlám pohodlie, zdravotná obuv je tým správnym riešením. Na letnú sezónu si môžete vybrať z viacerých šľapiek, ktoré máme v ponuke, či už to budú hypoalergénne, ultraľahké a priedušné šľapky odolné proti plesniam a baktériám vhodné k vode, alebo ortopedicko-rehabilitačné šľapky vhodné na celodenné nosenie. Široké portfólio zdravotnej obuvi od značiek Julex, Dian a Exena je zárukou, že z našej ponuky si vyberie každý. Na leto vám môžeme odporučiť šľapky, sandále a poltopánky z priedušného materiálu, vďaka čomu je obuv flexibilná a ultraľahká. 

Zdravotná obuv pre náročnejších klientov

Ak máte na zdravotnú obuv veľmi prísne požiadavky, odporúčame vám porozhliadnuť sa po topánkach značky Sixton. Výrobca svetoznámej a vysokokvalitnej zdravotnej obuvi vďaka vlastnému špičkovému laboratóriu vyvinul zdravotnú obuv so špeciálnou stielkou, podrážkou, sklonom topánky, výrezom, ale aj protišmykovou podrážkou. Biela obuv Sixton je ako stvorená pre každého zdravotníka. Navyše, topánky do zdravotníctva sú nielenže vyrobené z priedušného technického mikrovlákna, ale majú aj antibakteriálnu úpravu.

Pozor na šmyknutie: hľadajte špeciálny symbol

Ak hľadáte zdravotnú obuv, ktorá by vás ochránila pred pošmyknutím a znížila by tak riziko zranení pri práci, vyberte si topánky označené skratkou SRC. Takáto pracovná obuv bola otestovaná na keramických dlaždiciach s roztokom vody a laurylsíranu sodného, ale aj na oceľovej podlahe s glycerolom. Poskytuje teda najlepšie protišmykové vlastnosti.